Barcelona Futbol Botons Associació









WEB BFBA

https://sites.google.com/site/barcelonafba/




Barcelona Futbol Botons Associació

Seu al Barri de Sant Anton
i de Barcelona

Ens trobaràs tots els dilluns i dijous de 18:15 a 20:30 h. al Racó de Cultura de Sant Antoni - Carrer Viladomat 75 de Barcelona







.

martes, 5 de junio de 2012

Participació de la BFBA en l'Eurocopa 2012

Aquest passat dissabte 2 de juny 4 nois de la BFBA van participar a l’Eurocopa 2012 de Futbol Botons que es va disputar al Parc dels Torrents d’Esplugues de Llobregat dins dels actes de la Festa del Joc i de l’Esport.

 Com podeu comprovar a les fotografies, tots quatre estrenaven equipaments, unes samarretes grogues que vam preparar per l’ocasió. 

Un dels favorits, cap de sèrie del Grup C, l’Espanya representada pel Bayern München va classificar-se amb certes dificultats per la Segona Fase, però va quedar situada en el que podríem dir el Grup de la Mort, on es va trobar amb els caps de sèrie dels grups A i B, l’Alemanya representada pel Raimon Campió de Lliga i Copa d’Esplugues i per Holanda representada pel Betis un dels mes destacats jugadors del BAP, que es classificaria finalment per Semifinals.

 També va ser destacable l’actuació de la Letònia representada pel PB Anguera que encara que por molt poc no va poder classificar-se per la segona fase, va jugar la consolació arribant fins a les Semifinals on va caure eliminat per l’Escòcia representada pel Royal Academy de l’EFBA.

Els altres dos components de l’expedició de la BFBA Irlanda del Nord representada pel Castelldefels i Bielorússia representada pel Casserres van fer un paper prou digne donat que eren els jugadors que porten menys temps jugant a futbol botons de tots els que van disputar el torneig.

Finalment nomes queda comentar que també va ser molt apreciada la col·laboració del Poble Nou en les tasques d’organització i arbitrant la final de Consolació.






No hay comentarios:

Publicar un comentario