Barcelona Futbol Botons Associació









WEB BFBA

https://sites.google.com/site/barcelonafba/




Barcelona Futbol Botons Associació

Seu al Barri de Sant Anton
i de Barcelona

Ens trobaràs tots els dilluns i dijous de 18:15 a 20:30 h. al Racó de Cultura de Sant Antoni - Carrer Viladomat 75 de Barcelona







.

sábado, 23 de junio de 2012

Primers dos mesos de BFBA Sant Antoni

Aquests dies es compleixen dos mesos des de que la Barcelona Futbol Botons Associació – Sant Antoni començava les activitats. I el grup d’adults que formem part d’aquesta associació estem mes que satisfets amb els resultats obtinguts fins al moment i fem un ràpid repàs del que s’ha aconseguit fins ara.

Vam començar amb dos terrenys de joc i des de fa unes setmanes ja disposem de quatre camps de joc ubicats al CX Espai de Borrell Gran Via de manera permanent.



El nombre de socis ja ha arribat a la tretzena, però el mes important es que sis d’aquests tretze socis son joves que s’estan iniciant en el Futbol Botons i que gaudeixen d’aquest joc-esport.



Quatre d’aquests nanos van participar en l’Eurocopa de Futbol Botons disputada aquest passat 2 de Juny a Esplugues de Llobregat representant a la BFBA.



Hem participat dins els actes de la Festa de Fi de Curs de l’Escola els Llorers promocionant el Futbol Botons i ensenyant a jugar-hi a un munt de nois i noies.



Ja s’està disputant la primera edició de la Lliga BFBA - Sant Antoni, fins al moment amb 11 participants i properament organitzarem la primera edició de la Copa BFBA – Sant Antoni. (Com ja es tradició a l’Associació germana d’Esplugues de Llobregat només els nens podran emportar-se els trofeus de guanyadors)



No hay comentarios:

Publicar un comentario