Barcelona Futbol Botons Associació









WEB BFBA

https://sites.google.com/site/barcelonafba/




Barcelona Futbol Botons Associació

Seu al Barri de Sant Anton
i de Barcelona

Ens trobaràs tots els dilluns i dijous de 18:15 a 20:30 h. al Racó de Cultura de Sant Antoni - Carrer Viladomat 75 de Barcelona







.

viernes, 19 de abril de 2013

Ens traslladem al Racó de Cultura de Sant Antoni - Viladomat, 75



Informem a tots els socis que a partir del proper 25 d’Abril la nostre seu estarà ubicada al Racó de Cultura de Sant Antoni ubicat al Carrer Viladomat, 75. A només 5 minuts caminant de la nostre anterior seu.

L'horari serà el mateix, tots els dijous de 17:30 a 20:00 h. 

Aquest canvi ha estat forçat degut al canvi d’orientació d’objectius del CX Espai de Barcelona-Borrell que estarà destinat a Gent Gran amb discapacitats a nivell intel·lectual.

A la nova seu al Racó de Cultura disposarem d'una sala molt ben equipada i amb un factor molt important, des de fora al carrer es veuran com es disputen els partits i això de ben segur repercutirà en un augment del coneixement del nostre joc i del nombre de socis. 






D’altra banda i com a resultat del gran treball del Raul Martorell (Punisher) en la recerca de nous espais on ubicar la nostra associació, se’ns ha donat la possibilitat de col.laborar amb el CX Espai de Barcelona - Provença al carrer Provença 192-194 i a partir del mes de Maig obrirem un taller per ensenyar a jugar a Futbol Botons als nois i noies que s’interessin en aprendre.

 
Aprofitem l’ocasió per anunciar que també fruit d’un altre gran treball d’un dels membres de la nostra Junta Directiva l’Albert Reguant (Poble Nou), estem en tractes per oferir exhibicions del nostre joc a les escoles IPSI i IPSE, i ja podem confirmar la nostre participació en la Festa de la Primavera que organitza l’Eix Comercial Nou Eixample.

No hay comentarios:

Publicar un comentario