Barcelona Futbol Botons Associació









WEB BFBA

https://sites.google.com/site/barcelonafba/




Barcelona Futbol Botons Associació

Seu al Barri de Sant Anton
i de Barcelona

Ens trobaràs tots els dilluns i dijous de 18:15 a 20:30 h. al Racó de Cultura de Sant Antoni - Carrer Viladomat 75 de Barcelona







.

sábado, 7 de septiembre de 2013

I Torneig Open de Futbol Botons del Poble Nou

Avui dissabte dia 7 de setembre, al Centre Moral i Cultural del Poble Nou s'ha disputat la primera edició del "I Torneig Open de Futbol Botons del Poble Nou" per a joves i adults,  amb motiu de la Festa Major de Poble Nou.

En la primera fase de grups hi participaven adults i joves, i la en la segona fase eliminatòria s’han dividit els participants segons edats.

Els creuaments han donat com a finalistes en la categoria Junior al Raimon Eleven que havia eliminat sorprenentment al Titans s’enfrontava al Bayern München, i per un ajustat 3 a 2 era el Raimon Eleven qui es feia amb la Copa de Campió de la categoria Junior.

En la categoria Sènior en una final molt igualada s’enfrontaven Def Leppard i Poble Nou, el guanyador es va acabant de decidir en la tanda de penals i va ser el Poble Nou que pràcticament jugava a casa  s’emportava  la Copa de Campió de la categoria Sènior.















 

No hay comentarios:

Publicar un comentario