Barcelona Futbol Botons Associació









WEB BFBA

https://sites.google.com/site/barcelonafba/




Barcelona Futbol Botons Associació

Seu al Barri de Sant Anton
i de Barcelona

Ens trobaràs tots els dilluns i dijous de 18:15 a 20:30 h. al Racó de Cultura de Sant Antoni - Carrer Viladomat 75 de Barcelona







.

domingo, 20 de enero de 2013

Primera Edició Open Futbol Botons Festa Major de Sant Antoni: el Clan Reguant aconsegueix el Doblet



Ahir, 29 de gener dins dels actes de la Festa Major del Barri de Sant Antoni de Barcelona, vam disputar la primera edició de l ’Open Futbol Botons Festa Major de Sant Antoni. Encara que el temps no va acompanyar i va ploure durant tot el matí es van realitzar partits d’exhibició i  força gent es va interessar pel Futbol Botons amb lo que hi ha bones expectatives d’aconseguir nous socis. Es van dividir els participants en dos grups un de joves i un altre pels adults. En la primera fase del Grup de Joves van destacar el Bayern München que va aconseguir 5 victòries i només va cedir un empat i el Titans que també va aconseguir 5 victòries i només va perdre un partit. En tercer lloc el Recreativo i a continuació el Raimon Eleven, a mes distancia dos jugadors de Sant Joan Despí que porten molt poc temps jugant, el Insector i Catalunya que van aconseguir 4 punts cadascun. El darrer classificat va ser l’Estavar que no es va acabar d’adaptar a uns botons que no eren els seus i que no va poder puntuar.

La primera fase del Grup d’Adults va tenir un clar protagonista el Bonanova que va comptar tots els seus partits per victòries i que es va mostrar intractable en els seus partits amb un balanç final de 23 gols a favor i nomes 2 en contra. A continuació i empatats a punts els The Punisher i la Real Sociedad, se li va atorgar la segona posició al The Punisher gràcies a un millor “gol average”, en quarta posició el Washington amb 3 punts i com a darrer classificat el Poble Nou que no va aconseguir cap punt.

Es classificaven per a Semifinals els quatre primers classificats de cada grup, en el Grup d’Adults el Bonanova per motius personals va tenir que deixar el Torneig i el Poble Nou que estava eliminat va poder disputar les Semifinals.

En les Semifinals dels Joves, el Bayern s’imposava amb claredat al Raimon Eleven per 5 a 1 mentre el Titans guanyava al Recreativo per 3 a 2 en el Gol d’Or.

En les Semifinals d’Adults la Real Sociedad derrotava al Washington per un clar 4 a 1, mentre a l’altre Semifinal saltava la sorpresa, el Poble Nou que havia arribat de rebot a les Semifinals guanyava per 2 a 1 al The Punisher i es plantava a la Final.

La Final de Joves enfrontava al Bayern i el Titans, i el Bayern que va jugar a gran nivell durant tot el torneig  es va imposar clarament per 5 a 2 i va acabar el torneig invicte.

La Final d’Adults va ser molt igualada, el Poble Nou va marcar primer i va saber defendre la seva avantatge fins al final del partit. El Poble Nou s’emportava el Títol de Campió Adults de la Primera Edició del Open Festa Major de Sant Antoni, i pare i fill s'emportaven els maxims guardons.






 











No hay comentarios:

Publicar un comentario