Barcelona Futbol Botons Associació









WEB BFBA

https://sites.google.com/site/barcelonafba/




Barcelona Futbol Botons Associació

Seu al Barri de Sant Anton
i de Barcelona

Ens trobaràs tots els dilluns i dijous de 18:15 a 20:30 h. al Racó de Cultura de Sant Antoni - Carrer Viladomat 75 de Barcelona







.

jueves, 14 de noviembre de 2013

Viatge a Hongria

Com segurament ja us veu adonar els que veu participar en la Lliga de Campions i Copa Federació, el Cònsul d’Hongria va fer l’entrega dels trofeus, fruit de la feina de l’Albert Reguant “Poble Nou”. Posteriorment van continuar els contactes i converses entre l’Albert i la Federació Hongaresa de Sectorball, i com a conseqüència d’aquestes converses, ens va convidar a l’Albert i a mi a conèixer als companys de la Federació Hongaresa.

Vam acceptar la invitació, i la federació hongaresa molt amablement s’ha compromès a proveir-nos d’allotjament, dietes i transports interns durant el cap de setmana del 22 al 24 de novembre, quedant al càrrec personal de l’Albert i meu els vols d’anada i tornada a Budapest.

Tant l’Albert com jo esperem que aquesta primera trobada amb els companys d’Hongria, sigui el primer pas per a que en un futur pròxim tinguem la possibilitat de jugar tots junts i fem mes gran el futbol botons!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario